martes, 2 de agosto de 2011

Sonia Homar serà la Maria Grau

La jove actriu barcelonina de 23 anys, serà l'encarregada de donar vida a Maria Grau (que a l'història serà coneguda com a Marieta) en la narraciò dels fets que van portar al seu pare, Joaquim Grau a ser afusellat per error pel règim franquista.

Sònia, com a data interessant, interpreta l'unic personatge viu dels membres de la familia que viuen més directament tot el que passa en relació al cas del seu pare, acusat per error de traició.

El director va tenir molt clar desde el primer moment que ella era la ideal d' interpretar el seu personatge, abans que la resta del repartiment.

En els últims anys Sònia Homar ha treballat en projectes com : 'La Casa del Darrere' dirigida per Jaume Najarro, S.O.S, Dirigida per Sergio Quevedo, i en la producció badalonina 'Badalona, Mar d'històries'.
En audiovisuals : 'La Rosi' de Jaume Najarro, 'Psicosis Homicida' i 'Biological Exterminion' de Rubén Dos Santos i en el programa d'humor 'Badalònia' interpretant a la Yaya Manoleta durant tota la temporada 2010-11. http://www.badalonia.net/

http://www.youtube.com/watch?v=wd-GEyC8YXw Videobook de l'actriu

No hay comentarios:

Publicar un comentario